Våre prosjekter

Haugesunds Avis Procon

Procon utfører tjenester for kommuner, fylkeskommuner, industribedrifter, entreprenører og privatkunder. Nøkkelpersonellet i selskapet har over 30 års erfaring fra prosjekt- og byggeledelse, samt byggeteknisk prosjektering. Firmaet er medlem av RIF – organisasjonen for rådgivende ingeniørfirma.

Karmsund Havn

Containerterminal på Husøy

Procon har utført den bygge- og anleggstekniske prosjekteringen av kaianlegget. Byggearbeidene for kaien er utført av Veidekke Entreprenør AS, mens Vassbakk & Stol AS har hatt arbeidene med landområdet.

Les mer
IMG_2172

Oasen Storsenter

Oasen Storsenter

Prosjektet ble gjennomført som en totalentreprise i regi av Kruse Smith AS. Arkitekt var Hille Melbye Arkitekter AS. Procon var byggeteknisk rådgiver for denne utvidelsen.

Les mer
Oasen Storsenter

Kopervik Kirke

Kopervik Kirke

Procon hadde både prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse og den byggetekniske prosjekteringen for den nye flotte kirken. Arkitekt var lille frøen AS. Kirkebygget ble ført opp som byggherrestyrte delte entrepriser.

Les mer
Kopervik Kirke

Solsiden

Solsiden

Procon var byggeteknisk rådgiver på dette prosjektet. Prosjektet ble gjennomført som en totalentreprise i regi av Kruse Smith AS. Arkitekt var Vikanes Bungum Arkitekter AS.

Les mer
FOTO: HAAKON NORDVIK

Mediesenteret Haugesunds Avis

Mediesenteret Haugesunds Avis

Procon hadde prosjekteringsledelse og den byggetekniske prosjekteringen for dette flotte bygget. Arkitekt var Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS. Fotograf: Sindre Ellingsen

Les mer
Haugesunds Avis Procon

Vea Sykehjem

Vea Sykehjem

Procon var byggeteknisk rådgiver for det siste byggetrinnet. Arkitekt var Haugesund firmaet Vikanes Bungum Arkitekter AS. Byggeriet ble gjennomført som byggherrestyrte delte entrepriser.

Les mer
Vea Sykehjem

Bring Posten

Bring Posten

Terminalen ble ført opp i totalentreprise av Kruse Smith Entreprenør. Procon utførte den byggetekniske prosjekteringen både for nybygget i 2013 og utvidelsen i 2017. Arkitekt var Sjåtil & Fornæss AS.

Les mer
Posten Bring

Vedavågen kirke

Vedavågen kirke

Vedavågen kirke ble innviet i 2009. Procon hadde en sentral rolle i planleggingen og byggingen av denne kirken.

Les mer
vedavågen kirke